ارتباط با ما 02144787082

مسابقه جهانی در فناوری نانو: تحلیل مقایسه ای استراتژی های ملی برای سرمایه گذاران

زمان مطالعه: 3 دقیقه مسابقه جهانی در فناوری نانو: تحلیل مقایسه ای استراتژی های ملی برای سرمایه گذاران   لینک مفید: حمایت مالی برای پروژه‌های نانویی لینک مرتبط: یافتن سرمایه گذار از طریق شتابدهنده نانوپل از زمان پذیرش فناوری نانو، صنایع متعددی شاهد شتاب گرفتن نوآوری بوده‌اند. از کاربردهای پزشکی نجات دهنده تا نسل بعدی مواد و لوازم الکترونیکی، ...

3 دقیقه
0 دیدگاه
مهسا نعمتی
زمان مطالعه: 3 دقیقه

مسابقه جهانی در فناوری نانو: تحلیل مقایسه ای استراتژی های ملی برای سرمایه گذاران

 

لینک مفید: حمایت مالی برای پروژه‌های نانویی

لینک مرتبط: یافتن سرمایه گذار از طریق شتابدهنده نانوپل

از زمان پذیرش فناوری نانو، صنایع متعددی شاهد شتاب گرفتن نوآوری بوده‌اند.

از کاربردهای پزشکی نجات دهنده تا نسل بعدی مواد و لوازم الکترونیکی، پیشرفت غیر منتظره‌ای در این زمینه، نوید بازگشت سرمایه قابل توجهی را می دهد.

با این حال، با چنین وعده ای رقابت شدیدی به وجود می آید.

جای تعجب نیست که یک مسابقه جهانی برای دستیابی به برتری نانو وجود دارد که همچنان به این روند ادامه می دهد.

در سرتاسر جهان، استراتژی‌های مختلفی حمایت و ترویج می‌شوند.

درجات مختلفی از بودجه دولتی و سرمایه گذاری و البته همکاری بین نهادهای دولتی و خصوصی وجود دارد و بازارها در حال شکوفا شدن هستند.

شاید تعجب آور نباشد که چین به واسطه استراتژی های سرمایه گذاری تهاجمی خود به عنوان بازیگر اصلی جهانی در دنیای فناوری نانو ظاهر شده است و مدتهاست که پتانسیل نوآوری در مقیاس نانو را مشاهده کرده و میلیاردها دلار را صرف تحقیق و توسعه کرده است.

درنتیجه یک مخزن استعداد رشک‌برانگیز است که اغلب افرادی را از خارج از مرزهایش با فریب نوآوری‌های پیشرفته و همکاری‌های بین‌المللی قوی جذب می‌کند.

بهترین نمونه آن ایجاد یکی از بزرگترین مناطق صنعتی نانوتکنولوژی جهان با نام نانوپولیس در شرق شهر سوژو است. با دولت چین که به شدت همکاری خصوصی و دولتی را ترویج می کند، این کشور به محلی برای پرورش استعداد، نوآوری و سرمایه گذاری تبدیل شده است.

ژاپن مدت‌هاست که در تحقیقات فناوری نانو سرمایه‌گذاری کرده است و دارای مشارکت قوی صنعت و دانشگاه و همچنین موسسات تحقیقاتی خصوصی است.

شرکت‌های پیشرو مانند تویوتا، هیتاچی و سونی فعالانه در تحقیقات فناوری نانو شرکت می‌کنند و نوآوری‌ها را با تمرکز قوی هدایت می‌کنند. کره جنوبی نیز پول زیادی برای این فناوری اختصاص داده است. با این حال، کره، چین و ژاپن در مقاطعی برای جذب سرمایه‌گذاری بین‌المللی تلاش کرده‌اند.

با هدایت چین، بازار فناوری نانو آسیا احتمالاً بیشترین پتانسیل را در جهان دارد.

با حمایت مستمر سرمایه گذاری دولتی و افزایش تقاضا، بسیاری از سرمایه گذاران به دنبال بازدهی در منطقه هستند.

در ایالات متحده، یک اکوسیستم تحقیقاتی قوی تضمین کرده است که این کشور موقعیت قوی خود را حفظ کرده است.  ابتکار ملی نانوتکنولوژی، یک ابتکار تحقیق و توسعه (R&D) است که دولت ایالات متحده، به طور مرکزی به آن کمک می‌کند.

این سازمان شامل بیش از 30 بخش فدرال، آژانس مستقل و کمیسیون است که با هم در جهت چشم انداز مشترک آینده ای که در آن توانایی درک و کنترل مواد در مقیاس نانو منجر به “انقلاب های مداوم در فناوری و صنعت که به نفع جامعه است” کار می کنند.

از زمان آغاز به کار خود در سال 2001، این شرکت در تامین مالی پروژه ها به میزان بیش از 40 میلیارد دلار کمک کرده است وچنین رویکرد چندجانبه ای تحقیقات اساسی، تجاری سازی و ملاحظات اخلاقی را تقویت کرده است.

بخش خصوصی ایالات متحده نیز نقش حیاتی ایفا می کند، زیرا غول های فناوری مانند اینتل و IBM سرمایه گذاری زیادی در توسعه فناوری نانو کرده اند. این شرکتها روی اپلیکیشن های پزشکی میلیاردها دلار در سال های اخیر سرمایه گذاری کرده اند، اما با پیشرفت هایی که پس از رفع موانع نظارتی ایجاد می شود، مسیری روشن به سمت بازار را مشاهده می کنند.

اتحادیه اروپا، این دسته تحقیقات مشترک را از طریق ابتکاراتی مانند Horizon Europe ، در اولویت قرار داده است وبا تامین سرمایه برای تحقیق و نوآوری، بودجه سالانه آن بیش از 95.5 میلیارد یورو است.

تمرکز اصلی بر روی مقررات ایمنی و محیط زیست است که یک پایگاه تحقیقاتی قوی را پرورش میدهد اما همچنین موانعی را برای تسریع تجاری سازی ایجاد می کند.

باز هم، اغلب اوقات این بخش خصوصی است که به پیشبرد بازار کمک می کند که در آن بسیاری به دنبال مزیت رقابتی هستند.

پتانسیل نانوپزشکی با توانایی آن در ایجاد انقلابی در تحویل دارو، تشخیص و احیای طب، سرفصل های زیادی ایجاد کرده است. با توجه به آورده های مالی بسیار آشکار، به نظر می رسد مطمئناً این بخش پیشرو باشد.

بنابراین، ظرفیت بالایی که نانومواد و توانایی باز کردن قفل مواد جدید با خواص منحصر به فرد که قادر به باز کردن بازارهای جدید قابل توجهی هستند وجود دارد. این از لوازم الکترونیکی گرفته تا لباس تا تجهیزات ورزشی و هر چیزی که بین آن‌ها وجود دارد را شامل می‌شود و شاید مهم‌تر از همه، کاربردهای زیست‌محیطی مانند تصفیه آب، اصلاح آلودگی و فرصت‌های تولید انرژی پایدارباشند.

و در نهایت اگرنانو فناوری بتواند با برخی از چالش های وجودی جامعه جهانی مقابله کند، پتانسیل آن بسیار زیاد است.

رقابت جهانی در فناوری نانو، چالش ها و فرصت های هیجان انگیزی را برای سرمایه گذاران به همراه دارد و درک استراتژی های ملی، تمرکز برحوزه های نوظهور، و توجهات کلیدی، سرمایه گذاران را برای حرکت در این چشم انداز پویا و بهره برداری از پتانسیل آن را مجهز می کند.

بیشتر بدانید:آینده صنعت پلیمر و پتروشیمی در سال 1403

تاریخ: 1403/5/2

مهسا نعمتی

دیدگاهتان را بنویسید