ارتباط با ما 02144787082

فناوری نانو برای ایجاد فرصت‌های تجاری

زمان مطالعه: 2 دقیقه فناوری نانو برای ایجاد فرصت‌های تجاری پروفسور Chennupati Jagasdish، متخصص استرالیایی-هندی فناوری نانو، می‌گوید: فناوری نانو می‌تواند تا سال 2030 تأثیر زیادی بر تمام بخش‌های صنعت  از ارتباطات گرفته تا مراقبت‌های بهداشتی و انرژی – داشته باشد. او اخیراً برای بررسی فرصت‌های احتمالی برای همکاری با مؤسسات هندی به این کشور سفر کرده است. استاد ...

فناوری نانو برای ایجاد فرصت‌های تجاری
2 دقیقه
0 دیدگاه
مهسا نعمتی
زمان مطالعه: 2 دقیقه

فناوری نانو برای ایجاد فرصت‌های تجاری

پروفسور Chennupati Jagasdish، متخصص استرالیایی-هندی فناوری نانو، می‌گوید: فناوری نانو می‌تواند تا سال 2030 تأثیر زیادی بر تمام بخش‌های صنعت  از ارتباطات گرفته تا مراقبت‌های بهداشتی و انرژی – داشته باشد. او اخیراً برای بررسی فرصت‌های احتمالی برای همکاری با مؤسسات هندی به این کشور سفر کرده است.

استاد برجسته و ممتاز دانشگاه ملی استرالیا جاگادیش در اوایل سال جاری موفق به دریافت بالاترین افتخار غیرنظامی استرالیا شد.

در گفتگوی انحصاری با این روزنامه، پیشتاز فناوری نانو، فرصت های تجاری جدیدی را که می‌تواند توسط فناوری نانو ایجاد شود، روشن می کند.

این فیزیکدان می گوید: براساس پیش بینی های انجام شده در ایالات متحده، تا سال 2030 بیش از 2 تریلیون دلار فعالیت اقتصادی مبتنی بر فناوری نانو وجود خواهد داشت.

به ویژه در بخش مراقبت‌های بهداشتی، فناوری نانو می تواند تأثیرعمیقی داشته باشد.

سطوح فعلی تشخیص سرطان به گونه ای است که بیماران باید سطوح مشخصی از شاخص‌های سرطان را برای تشخیص آن داشته باشند.

جاگادیش می‌گوید گاهی اوقات ممکن است خیلی دیر باشد و شروع به گسترش در سایر قسمت‌های بدن کند.

با این حال، از طریق لیزرهای نانو، می توان سیگنال های سرطان را در سطح تک مولکولی تشخیص داد، در حالی که گسترش سرطان و مرگ و میر را نیز به حداقل رساند.

او همچنین می‌افزاید که این کار کیفیت زندگی مردم را بهبود می بخشد و علاوه بر این، این فناوری قدرتمند تبادل امن و سریعتر اطلاعات را تسهیل می کند.

ما در حال ایجاد منابع تک فوتون هستیم تا اطلاعات را بسیار ایمن کنیم. اگر من فوتون ها را یکی یکی ارسال کنم، برای شخص ثالث غیرممکن است که اطلاعات را بدست اورد.

جگادیش توضیح می‌دهد که سیستم به‌طور خودکار متوجه می‌شود که کسی به اطلاعات نفوذ کرده و بلافاصله آن‌ها را از بین می‌برد.

این استاد دانشگاه همچنین می گوید که در حال حاضر 17 تراوات انرژی برای هفت میلیارد نفر مصرف می‌شود که تا سال 2050، تقریباً 9 میلیارد نفر به 30 تراوات انرژی نیاز خواهند داشت.

ما نمی‌توانیم برای تولید انرژی عظیم به سوخت‌های فسیلی و نیروگاه‌های حرارتی وابسته باشیم.

هدف ما ایجاد منبع انرژی تجدیدپذیر با ساخت سلول‌های خورشیدی انعطاف‌پذیر با استفاده از سیم‌های نانو است که می‌تواند نور را به طور موثرتری جمع‌آوری کند.و در آخر اضافه کرد که  نانوتکنولوژی چیزهای زیادی در این زمینه برای ارائه دارد.

 

بیشتر بدانید:استارت‌آپ اسرائیلی ۷ میلیون دلار برای شیشه‌های هوشمند از آمریکا و آسیا جمع‌آوری می‌کند!

بیشتر بخوانید:چشم انداز شتابدهنده های علمی و صنعتی در سال 1403

 

تاریخ:1403/9/6

مهسانعمتی

دیدگاهتان را بنویسید