ارتباط با ما 02144787082

غلظت نانو ذرات نقره خیلی کم است که برای تامین آب مضر باشد

زمان مطالعه: 2 دقیقه غلظت نانو ذرات نقره خیلی کم است که برای تامین آب مضر باشد نانوذرات نقره کاربردهای گسترده ای دارند که یکی از آنها تصفیه آب آشامیدنی برای باکتری‌ها و ویروس‌های مضر است. اما آیا نانوذرات نقره باکتری‌های مفید را از بین می‌برند یا اثرات مضر دیگری برای اکوسیستم‌های مبتنی بر آب ایجاد می‌کنند؟ یک مقاله ...

غلظت نانو ذرات نقره خیلی کم است که برای تامین آب مضر باشد
2 دقیقه
0 دیدگاه
مهسا نعمتی
زمان مطالعه: 2 دقیقه

غلظت نانو ذرات نقره خیلی کم است که برای تامین آب مضر باشد

نانوذرات نقره کاربردهای گسترده ای دارند که یکی از آنها تصفیه آب آشامیدنی برای باکتری‌ها و ویروس‌های مضر است.

اما آیا نانوذرات نقره باکتری‌های مفید را از بین می‌برند یا اثرات مضر دیگری برای اکوسیستم‌های مبتنی بر آب ایجاد می‌کنند؟

یک مقاله جدید از تیمی از محققان کالج مهندسی دانشگاه میسوری می‌گوید که اینطور نیست.

آن‌ها درمقاله خود، «عوامل حاکم بر تأثیر نانوذرات نقره بر تصفیه فاضلاب» که اخیراً در گروه دانشجویان دکتری مهندسی عمران و محیط زیست منتشر شده است، با  پروفسور ژی کیانگ هو با پینگ لی از دانشگاه فناوری چین جنوبی برای تجزیه و تحلیل نتایج تقریباً 300 اثر منتشر شده در مورد نانوذرات نقره و فاضلاب کار کردند.

آنچه آنها دریافتند این بود در حالی که نانوذرات نقره می‌توانند اثرات نامطلوب متوسط ​​یا حتی قابل توجهی در غلظت‌های زیاد داشته باشند، مقدار نانوذرات نقره موجود در فاضلاب در حال حاضر برای انسان یا اکوسیستم به عنوان یک کل مضر نیست.

همچنین ژانگ اظهار داشت: “اگر غلظت پایین بماند، مشکل جدی نیست.”

نانوذرات نقره در تصفیه فاضلاب استفاده می‌شود و به طور فزاینده‌ای در محصولات روزمره به منظور مبارزه با باکتری‌ها یافت می‌شود.

از نظر تصفیه فاضلاب، نانوذرات نقره اغلب با سولفیدهای موجود در جامدات زیستی واکنش داده و سمیت آنها را به شدت محدود می‌کند.

ژانگ گفت که بسیاری از مطالعات غلظت‌های بالا را مورد بررسی قرار دادند و افزود که اگر با گذشت زمان، غلظت به سطوح بسیار بالاتری از چندین میلی‌گرم در لیتر یا بیشتر برسد، سمیت می‌تواند به یک مشکل تبدیل شود. اما او توضیح داد که رسیدن به آن نقطه به دهه ها یا حتی زمان بیشتر طول خواهد کشید.

همچنین او افزود: “مردم سمیت را در یک سیستم در مقیاس کوچک ارزیابی می کنند.” اما با سیستم‌های جمع آوری آب، بسیاری از نانوذرات نقره به سولفید نقره تبدیل می شوند و مضر نیستند.

بیشتر بدانید:نانوفیلتر نوید دسترسی سریع به آب تمیز را می دهد

لینک مفید:درک اثرات زیست محیطی نانوذرات نقره به واسطه شکل و شیمی سطح

بیشتر بخوانید:تصفیه آب با کمک چوب، باکتری و خورشید

 

تاریخ:1403/10/11

مهسانعمتی

دیدگاهتان را بنویسید