ارتباط با ما 02144787082

دانشمندان راهی برای کاهش سطح سمیت نانوذرات پیدا کردند

زمان مطالعه: < 1 دقیقه دانشمندان راهی برای کاهش سطح سمیت نانوذرات پیدا کردند مهندسان زیستی و بیوفیزیکدانان از دانشگاه ملی تحقیقات هسته‌ای MEPhI، اولین دانشگاه پزشکی دولتی سچنوف مسکو، دانشگاه شامپاین-آردن در ریمز فرانسه و دانشگاه توبینگن در آلمان کشف کرده‌اند که سمیت نانوذرات بیشتر به اندازه و میزان بارگیری سطح آنها بستگی دارد تا به ترکیب شیمیایی آنها. ...

دانشمندان راهی برای کاهش سطح سمیت نانوذرات پیدا کردند
< 1 دقیقه
0 دیدگاه
مهسا نعمتی
زمان مطالعه: < 1 دقیقه

دانشمندان راهی برای کاهش سطح سمیت نانوذرات پیدا کردند

مهندسان زیستی و بیوفیزیکدانان از دانشگاه ملی تحقیقات هسته‌ای MEPhI، اولین دانشگاه پزشکی دولتی سچنوف مسکو، دانشگاه شامپاین-آردن در ریمز فرانسه و دانشگاه توبینگن در آلمان کشف کرده‌اند که سمیت نانوذرات بیشتر به اندازه و میزان بارگیری سطح آنها بستگی دارد تا به ترکیب شیمیایی آنها.

مشکل سمیت نانو به ویژه در ارتباط با چشم انداز استفاده از نانوبلورها در پزشکی به عنوان عنصری برای تشخیص و در نانوسیستم های درمانی مطرح شد.

این دانشمند افزود: «ما موفق به حل مشکل کنترل سمیت نانوبلورها شده‌ایم که به ما امکان می‌دهد نانوسمیت ذرات با طبیعت بسیار متنوع را بدون توجه به ترکیب شیمیایی آنها افزایش دهیم یا عملاً از بین ببریم.»

به گفته پروفسور نبیف، یکی از دلایل عمده احتمالی سمیت مولکولی نانوذرات، برهمکنش آنها با پروتئین‌های موجود در بدن است که به نوبه خود منجر به تغییر در ترکیب بیولوژیکی آنها می‌شود.

این تغییرات منجر به اختلال درعملکرد پروتئین به‌عنوان یک هورمون یا آنزیم می‌شود و باعث ایجاد یک واکنش خودایمنی می‌شود و بدن با پروتئین‌های تغییر یافته مبارزه می‌کند که گویی یک ارگانیسم مزاحم هستند و تجمعات پروتئینی به‌صورت فیبریل‌ها و پلاک‌ها تشکیل می‌شوند که تصور می‌شود باعث بیماری‌های تخریب‌کننده عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون می‌شوند.

بر این اساس، با تغییر اندازه و بار سطحی نانوذرات، همانطور که مطالعه دانشمندان نشان می‌دهد، می‌توان سمیت آنها را نیز تغییر داد.

محققان می‌گویند که یافته‌های آنها به گسترش درک ما در مورد ماهیت نانوسمیت کمک می‌کند و چشم‌انداز ایجاد نسل جدیدی از داروها را می‌گشاید که قادر به از بین بردن فیبرهای مضر و پلاک‌های پروتئینی هستند.

بیشتر بدانید:غلظت نانو ذرات نقره خیلی کم است که برای تامین آب مضر باشد

بیشتر بخوانید:ساخت نانوذرات ضد باکتری از عصاره‌های گیاهی

لینک مفید:مشاهده دقیق‌ از کوچکترین نانوذرات با فناوری جدید

 

تاریخ:1404/1/18

مهسانعمتی

دیدگاهتان را بنویسید