ارتباط با ما 02144787082

تولید برق از هوای آلوده

زمان مطالعه: 2 دقیقه تولید برق از هوای آلوده محققان دانشگاه آنتورپ و KU Leuven (دانشگاه لوون) بلژیک، فرآیندی را توسعه داده‌اند که هوا را تصفیه می‌کند و در عین حال انرژی تولید می‌کند و طرز استفاده از آن این است که دستگاه فقط باید در معرض نور قرار گیرد. پروفسور Sammy Verbruggen (UAntwerp/KU Leuven) می‌گوید: “ما از یک ...

تولید برق از هوای آلوده
2 دقیقه
0 دیدگاه
مهسا نعمتی
زمان مطالعه: 2 دقیقه

تولید برق از هوای آلوده

محققان دانشگاه آنتورپ و KU Leuven (دانشگاه لوون) بلژیک، فرآیندی را توسعه داده‌اند که هوا را تصفیه می‌کند و در عین حال انرژی تولید می‌کند و طرز استفاده از آن این است که دستگاه فقط باید در معرض نور قرار گیرد.

پروفسور Sammy Verbruggen (UAntwerp/KU Leuven) می‌گوید: “ما از یک دستگاه کوچک با دو اتاق که توسط یک غشاء از هم جدا شده بودند استفاده کردیم.”

به این صورت که ” هوا از یک طرف تصفیه می شود، در حالی که از طرف دیگر، گاز هیدروژن از بخشی از محصولات تخریب شده تولید می شود. ”

این گاز هیدروژن را می توان ذخیره کرد و بعدا به عنوان سوخت استفاده کرد، همانطور که قبلاً در برخی از اتوبوس های هیدروژنی انجام میشد.

به این ترتیب، محققان به دو نیاز اجتماعی مهم پاسخ می‌دهند که شامل هوای پاک و تولید انرژی جایگزین است.

قلب محلول در سطح غشاء قرار دارد، جایی که محققان از نانومواد خاصی استفاده می کنند.

پروفسور Verbruggen توضیح می دهد که “این کاتالیزورها قادر به تولید گاز هیدروژن و تجزیه آلودگی هوا هستند.”

در گذشته، از این سلول‌ها بیشتر برای استخراج هیدروژن از آب استفاده می‌شد اما ما اکنون کشف کرده‌ایم که این کار با هوای آلوده نیز ممکن و حتی موثرتر است.

این فرآیند پیچیده تر از آنچه هست به نظر می رسد، یکی از دلایل آن این است، دستگاه فقط باید در معرض نور قرار گیرد که هدف محققان استفاده از نور خورشید است، زیرا فرآیندهای زیربنایی این فناوری مشابه فرآیندهای موجود در صفحات خورشیدی است.

تفاوت در اینجا این است که الکتریسیته مستقیماً تولید نمی شود، بلکه هوا تصفیه می شود در حالی که نیروی تولید شده به عنوان گاز هیدروژن ذخیره می شود.

“ما در حال حاضر روی مقیاس چند سانتی متر مربع کار می کنیم و در مرحله بعدی، می خواهیم فناوری خود را افزایش دهیم تا این فرآیند به صورت صنعتی قابل استفاده باشد.

همچنین در حال کار بر روی بهبود مواد خود هستیم تا بتوانیم از نور خورشید به طورموثرتری استفاده کنیم. تا واکنش ها را برانگیزد.”

مطلب مفید: مبارزه کره جنوبی با آلودگی هوا

بیشتر بدانید: نوآوری های دوستدار محیط زیست، نبرد علیه رنگ های سمی را متحول می کند

 

تاریخ: 1403/7/2

مهسا نعمتی

دیدگاهتان را بنویسید